2017 Aktuality

Kaskadér Adam Special Peschel

Vystoupení tohoto borce bude k vidění po celý den Semifinále ME dvojic u nás.

Více než jen zábava
Motorky a celý motocyklový svět se mi stal vším, co mám, co dělám, co mě zajímá a čeho se už nikdy nevzdám… Každá nadcházející sezóna je novým poznáním, další projekt je velkou výzvou a zdolaná meta, či úspěch po závodech je motivací jít stále kupředu…

Při moto show a exhibicích předvádím určité prvky jako jeden z mála na celém světě. Zábava, adrenalin, originalita a kontakt s publikem je můj podpis.

Na konci roku 2016 jsem začal pracovat se svou film crew na celoročním projektu, který bude mít za cíl v celovečerním filmu přiblížit lidem zákulisí, úskalí a krásy tohoto adrenalinového sportu. Takový jaký doopravdy je. Ve světě… V těch nejexotičtějších destinacích… V zemích jako jsou třeba Austrálie, USA, Dánsko, Spojené Arabské Emiráty, Brazílie, Japonsko a další… V roce 2017 začínám novou spolupráci se zastoupením motocyklové značky YAMAHA pro střední Evropu. Jako první Čech v historii budu vyvíjet kaskadérský motocyklový speciál z úplně nové motorky (tyto kaskadérské motocykly se přestavují především ze starších typů motorek).

Mottem tohoto nejen kaskadéra je:

Sny se neplní jen tehdy, když jim
opravdu věříte, ale hlavně když pro
jejich splnění děláte maximum…