2017 Aktuality

Závěrčná se blíží

Liberec láká na svou závěrečnou, tzv. Poslední nalejvání se stalo nedílnou a tradiční součástí každé naší sezóny. Každoroční setkání hvězd bude letos ve znamení nástupu oslav, které nás čekají v příštím roce.

Liberecký stadion bude totiž slavit 120 let od svého založení (1898). Plochá dráha ve Starých Pavlovicích (Altpaulsdorf) se poprvé jela už v roce 1930. V minulosti proběhly pokusy o prosazení i jiných motoristických sportů jako např.: Motokros, Enduro a v poslední řadě i Flat track, které se však nedokázaly usadit natrvalo, tak jako plochá dráha.

I tak zveme na náš stadion dne 30. 9. 2017 vše co jezdí v jedné stopě a má aspoň nějaký motor na společné svezení a zábavu, která vyvrcholí tradičním večerním mejdanem při hudbě a tanci.

Pozor!!! Pro všechny účastníky s motocyklem máme zajištěny volné vstupenky na Pardubickou Zlatou přilbu, která se jede hned druhý den. Pokud máte zájem kontaktujte nás včas.

Upozornění pro diváky: Se vstupenkou z letošního ME je vstup zdarma a pro kočárky s dětmi je „vjezd“ do celého areálu ZAKÁZÁN. Děkujeme za pochopení.

Přijďte se pobavit v hojném počtu ať ten závěr veleúspěšné sezóny oslavíme s Vámi se všemi.