Aktuality

2018 v kostce

Rok 2018 je pro libereckou plochou dráhu a stadion ve Starých Pavlovicích ve znamení očekávání velkých událostí. Novoroční informační schůzka, která proběhla ve čtvrtek 4. 1. 2018 přímo na stadionu, ukázala jasný směr jakým se budeme letos ubírat. Vezmeme to popořadě.

1. Výročí 120ti let od vzniku našeho klubu. V duchu tohoto výročí se ponese celá letošní sezóna.

2. Již tradiční závod ve Flat traku, který se stává čím dál tím víc oblíbeným u libereckých diváků.

3. Mistrovství světa ano čtete dobře, takřka po půl století se do Liberce vrací závod tohoto ranku a to hned semifinále MS – 21. Je neuvěřitelné jakou cestu jsme ušli jako pořadatelé a dostali se na takovou úroveň, že můžeme hostit závody světového a evropského formátu. Je to pro nás velká odměna za úsilí nás všech.

4. Mezinárodní mistrovství ČR dvojic, které se v Liberci jelo naposledy v roce 2009 a závodníci pořádajícího Liberce tento závod vyhráli. Tento triumf se pokusíme zopakovat i letos, ale k tomu bude potřeba velká podpora všech diváků.

5. Přebor ČR a MČR v kubatuře 125CCM, kde uvidíte zkušené matadory i nejmladší naděje plochodrážního sportu, kteří budou bojovat o body do finále MČR jednotlivců!!

6. Ani stadion nezůstane pozadu a modernizace celého areálu bude pokračovat. Velice intenzivně pracujeme na přípravě výstavby nové zastřešené tribuny a letos postavíme plot oddělující závodnické depo od diváckého prostoru.

 

Čeká nás mnoho práce, ale věřte, že uděláme maximum pro to aby jste u nás měli nevšední nejen sportovní zážitky.

 

Na závěr tu máme důležité UPOZORNĚNÍ:

Vzhledem k tomu, že pořádáme akce světového a evropského formátu, musíme zpřísnit bezpečnostní podmínky na stadionu. Jedná se především o přísný zákaz vstupu na stadion (v den pořádání závodů) se ZVÍŘATY . Na stadion zároveň není povolen vstup s kočárkem nebo předměty typu tyčí nebo skleněné lahve. Tento zákaz platí nejen pro diváky, ale i závodníky a jejich doprovod a ostatní personál. Vyjímku tvoří bezpečnostní složky se služebními psi. Děkujeme za pochopení a těšíme se na Vás na našem stadionu