2018 Aktuality

Sobotní program

V sobotu 4.8. od 15ti hodin nás zdaleka nečeká jen zajímavá bitva o titul Mistra České republiky ve dvojicích. Významné jubileum 60ti let oslaví ještě před startem první rozjížďky Ladislav Balous, který působil na liberecké ploché dráze v sedmdesátých letech. Připomeneme si jeho kariéru a necháme ho „sklouznout“ aby si připomněl závodnické dovednosti.

V průběhu závodu bude také možné si prohlédnout speciální motorku zvanou Dragster třídy super twin VH INDIAN 3000, kterou přiveze Václav Hutla. Tato motorka je zajímavá nejen svým výkonem, ale i tím že na její výrobě se velkou měrou podílel SAŠA KOPECKÝ na kterého zavzpomínáme především proto, že to jsou už 3 roky co není mezi námi.

Na konci celého závodního odpoledne vzpomeneme také na EMILA SOVU prostřednictvím memoriálu, který se pojede u nás poprvé.

To hlavní na konec. Zcela jistě se u nás v sobotu představí i rekordman naší dráhy Matěj Kůs, který nastoupí za Olymp Praha společně s Eduardem Krčmářem a Josefem Francem.

Závěrem upozorňujeme diváky, že z bezpečnostních důvodů je zakázán vstup na stadion s KOČÁRKY a ZVÍŘATY (především psy) a zároveň v celém areálu platí zákaz kouření.