2018 Aktuality

Jsme nejlepší

V sobotu 8.12.2018 proběhlo vyhodnocení Polské plochodrážní Amatérské ligy. Kromě vyhlášení jednotlivých závodníků se také vyhlašoval nejlepší pořadatel soutěže. Nemožné se stalo skutečností a jako nejlepší se stal ano čtete dobře      ….. LIBEREC   …..

Když jsem se tuto informaci dozvěděl úplně se mi podlomila kolena, říká Věroslav Kollert. Překrásný pohár se právě přemísťuje do Liberce a určitě bude mít svoje čestné místo v klubovně.

Ten kdo sleduje alespoň trochu Polskou plochou dráhu, ví jaké mají stadiony a kolik na ně chodí diváků. Tyto stadiony mají kapacitu v řádu desítek tisíc lidí a nezřídka jsou do posledního místa vyprodány.

Stadion v libereckých Starých Pavlovicích se letos poprvé stal jedním z pořadatelů jejich soutěže a hned vyhrál toto prestižní ocenění.

Poprvé byl také uskutečněn přímý přenos – rozhlas a internet – z akce do Polska. Něco podobného je v našich končinách takřka nemožné.

Tato povedená akce pokračovala až do ranních hodin.

Pro příští sezónu se opět plánují starty Polských závodníků u nás a zároveň se jedná o možnostech pořádání na dalších stadionech.