2022 Aktuality

Kdo nás může letos zachránit?

Chtěli bychom se vyjádřit k situaci, ve které se nacházíme nejen my, ale celá společnost.

Dva roky Covidu. Rus, který se zbláznil a utrpení lidí zmítaných válkou, to vše dostává nejen náš malý sport do kouta. Dlouho jsme přemýšleli jak tuto těžkou dobu přečkat a mít šanci dál pokračovat v tom co děláme.

Počítání finančních ztrát a brečení nad současnou dobou nám nedává smysl. Jediné na co jsme přišli, a to určitě napadlo i mnoho dalších, je nepoddat se a dělat vše co zvládáme a umíme.

Pořádat závody a hrát to naše plochodrážní „divadlo“, to samozřejmě chce i diváky.
Diváci jsou totiž tou hlavní součástí, která nás a závodníky žene vpřed a zároveň tím pomáhá naplnit pokladničku tak jako naši kamarádi a sponzoři.
Všichni víme, že když je vidět na dno pokladničky tak se blíží velký problém. V případě našeho sportu se jedná přímo o EXISTENČNÍ problém, ze kterého se jen pomalu budeme znovu stavět na vrchol.
To, že pády přichází a hubená léta střídají ta lepší zažíváme všichni jak v soukromí, tak v práci, ale i ve sportu. Tady se vracíme k jedné z nejdůležitější rolí nejen v našem sportu a to je role DIVÁKA, bez kterého nepřežijeme, divák co přivede sponzory, divák který vnáší do naší závodnické duše tu sílu bojovat a pokračovat.

My uděláme všechno pro to, aby fanoušci plochodrážního sportu opět přicházeli do našich ochozů a pomohli tak obnovit zašlou slávu našeho sportu, který má prakticky nulovou podporu. To nás zase vede k tomu hlavnímu: lidem – divákům, kterým chceme ukázat krásnou plochou dráhu.

Dva závody Zlatá přilba a Grand prix, které má fanoušek v povědomí, to je strašně málo. Při tom se v naší malé zemi jede mnoho krásných a zajímavých závodů včetně extraligových, prvoligových a hlavně mezinárodních na úrovni ME a MS. Chápeme, že divák je dnes velice náročný a zhýčkaný z internetu, televize, ale osobní zážitek přímo z dějiště plochodrážního závodu je prostě „K NEZAPLACENÍ“

Důležitou položkou je cena vstupenky, kterou se snažíme držet na té nejnižší možné úrovni abychom mohli přilákat novou generaci diváků ochotných za tento druh zábavy zaplatit. Zrovna tak jako se snažíme vytvořit co nejlepší podmínky i pro mladé a začínající závodníky



Těšíme se na setkání s Vámi DIVÁKY na našich stadionech