2022 Aktuality E-speedway

21 Voko bere

Ne nebojte v neděli jsme opravdu nehráli karty – i když ty byly rozdané tak, že u nás mohl získat titul mistra české Extraligy každý ze třech týmu o něj usilujících. Ale právě ta 21. rozjížďka toho mistra určila. Všechny týmy dorazily do Liberce ve větším či menším oslabení, ale ani to nezabránilo nádhernému závodu s urputným bojem až do té poslední rozjížďky. Dvě takové se nám povedlo zachytit na videu, které pořídil pan Marek Matík z dronu, zde je odkaz:

Mistrovství ČR Extraliga 2022 – YouTube.

Po krásném závodě získalo Slaný a Praha stejný počet velkých bodů a tak musela rozhodnout rozjížďka mezi pražským Janem Kvěchem a slánským Edou Krčmářem. První jmenovaný si vítězství zkušeně pohlídal a dovezl svému týmu titul Mistra České republiky v Extralize.

Vítěz Extraligy 2022

Na dráze jsme mohli také spatřit motocykly z řady E-speedway, které se předvedly i v porovnání s klasikou a nutno dodat, že si vedly moc dobře.

E-speedwy

Děkujeme především divákům za vytvoření skvělé atmosféry a také všem kdo se na závodu v neobvyklém termínu podíleli. V neposlední řadě i jezdcům a týmům za nádherný závod na konec sezony. DĚKUJEME VŠEM.