1958 Kronika

II. Mezinárodní závod

13. května 1958

měl svůj velký den liberecký Miloslav Špinka, který v tomto závodu triumfoval s 15ti body a v desáté rozjížďce nejlepším časem dne a to 1.16,9.

Pořadí

      1. Špinka Miloslav (ČSR)

     2. Jousanen Kauko (FIN)

     3. Janíček Richard (ČSR)

     7. Tomíček Luboš (ČSR)

 

Již po druhé jste přišli zhlédnout velkou mezinárodní plochou dráhu motocyklů kterou pro vás uspořádal liberecký Krajský automotoklub Svazarmu. Ti z vás. kdo máte v dobré paměti loňský prvý ročník tohoto mezinárodního sportovního podniku, můžete posoudit, do jaké míry se nám, svazarmovcům, podařilo pavlovický stadión během uplynulého roku vylepšit. Chtěli bychom poděkovat těm obětávým brigádníkům z našich řad, kteří mají na výstavbě stadiónu svůj velký podíl, ale současně se obracíme na vás na všechny a prosíme, abyste i vy nám přišli pomoci, a to jak radou, tak vlastní prací. Vstupujte do našich organisací do našich klubů. Neustále rostou řady nových a nových majitelů motorových vozidel, ale ještě málo jich je organisováno ve svazarmovských automotoklubech Čím větší budou míti tyto naše kluby členskou základnu, tím větší budou mít možnost hájit zájmy motoristů a novým i starým motoristům pomáhat řešit jejich problémy.

Liberecký Krajský automotoklub Svazarmu dobudovává a zařizuje experimentální a svépomocnou dílnu pro potřebu sportovních jezdců a svých členů, svépomocné dílny okresních automotoklubů vyřeší mnohému z vás problémy údržby vašeho motorového vozidla. Pracovníci našich automotoklubů vám rádi poradí i pomohou. Máme ve svých řadách dobré a zkušené odborníky ve všech odvětvích motorismu.

Všechny vaše dotazy vyřídí a informace o výhodách členství ve svazarmovských automotoklubech vám poskytne kancelář Krajského automotoklubu v Liberci Jablonecká 16a, telefon 4921. Přijdte mezi nás, těšíme se na vás!

Na shledanou s vámi se všemi na dalších motoristických podnicích zde v Liberci

JAN SKALSKY, Pplk. VILÉM DOLEZAL,

náčelník Krajského automotoklubu předseda KV Svazarmu, V Liberci Liberec