2018 Aktuality

Nabitý program srpnových dvojic

Liberec jde do druhé poloviny sezony.

První srpnový víkend naváže na oslavy 120. let založení stadionu ve Starých Pavlovicích. Slavit se budou i narozeniny bývalého libereckého jezdce ze sedmdesátých let a to Ladislava Balouse, který letos nazouvá pomyslné sedmé gumy a my všichni mu rádi do té další ŠEDESÁTKY popřejeme.

Závod dvojic se v Liberci usadil od roku 2006, kdy ho do Starých Pavlovic přivezl Věroslav Kollert ml. který startoval s Šiterou ještě za Mšeno. Teprve v roce 2009 se povedlo na domácí půdě vyhrát a historicky první titul zůstal zásluhou Walaska a Vaculíka ve Starých Pavlovicích. Od té doby liberecký klub věnoval úsilí především rozvoji stadionu a svou dvojici nepostavil. Nejinak tomu bude i letos, kdy se bohužel nepodařilo libereckou dvojici sestavit. To nic nemění na jeho atraktivitě a diváci nebudou o nic ochuzeni.

Při tomto závodě také zavzpomínáme na NAŠEHO Sašu Kopeckého, který nás bohužel opustil již před třemi roky. Se závodní sobotou se rozloučíme memoriálem Emila Sovy, který se u nás pojede letos poprvé.

4. srpen ukáže kdo bude po celý další rok kralovat  s titulem Mezinárodní mistr ČR ve dvojicích