Aktuality

Skvělý konec sezóny

Paráda na konec

v sobotu 8.9. se uskutečnil poslední závod letošní sezóny v libereckých Starých Pavlovicích a to dvojzávod Přebor ČR a MČR do 125ccm. Pro některé borce to byla příležitost jak urvat co nejvíce bodů do závěrečného zúčtování, které se pojede v Praze a očekávanou roli favoritů se povedlo naplnit. 

Liberecký stadion se pro letošní sezónu uzavírá i když nějaké příležitosti pro svezení ještě možná budou a to v podobě tréninku, který se koná zpravidla ve čtvrtek.

Pro nás pořadatele je to chvíle kdy se začíná bilancovat a ohlížet se za uplynulou sezónou. Za sebe musím poděkovat a smeknout přede všemi, kteří se na této sezóně podíleli a to proto, že to byla parádní sezóna ve které jsme uskutečnili hned dva velké závody na světové a republikové úrovni. Samozřejmě i ostatní závody a akce nebyly menšího významu a opravdu se nám povedlo libereckému publiku poskytnout nevšední podívanou a zábavu. Těší nás čím dál tím větší zájem diváků v podobě vyšší návštěvnosti a to nám dává jistotu, že jdeme správným směrem.

Za celý klub chci poděkovat všem partnerům, sponzorům a především pořadatelům a činovníkům klubu, kteří této úspěšné sezóně věnovali svůj čas, peníze, práci, několik nových šedivých vlasů, krev, pot a slzy. Věřte že často to bylo na úkor jejich volného času a rodin se kterými mohli tento čas trávit a o to více si toho vážíme.

Takže VELKÉ DÍKY KLOBOUČEK Vám všem.