2018 Aktuality

Zvláštní poděkování

Letos se nám povedl husarský kousek, po dlouhých letech kdy jsme byli takřka bez jediné fotografie ze závodů a akcí, jsme letos „ulovili“ hned několik skvělých fotografů, kteří nás zásobili spoustou kvalitních a krásných fotografii.

Tímto bych jim všem rád poděkoval za skvělou spolupráci, jmenovitě:

David Hofman z Liberce: https://www.facebook.com/DavidHofmanPhoto/ Skvělý a ochotný fotograf, který fotí na sportovních akcích jako například na mezinárodní úrovni Spartan race a samozřejmě plochou dráhu u nás.

Marek Matík z Liberce: https://www.aithor.top/https://www.facebook.com/ethor01/ Další skvělý a ochotný fotograf. který fotí především pejsky po celé republice na výstavách a  také plochou u nás.

Jiří Laštůvka ze Šluknovského výběžku: http://www.foto-noviny.czhttp://www.jirilastuvka.cz Skvělý profesionál, který se dlouhodobě zabývá nejen motorsportem na republikové úrovní a plochou u nás.

Tomáš Slanička z Liberce: Amatérský fotograf, který fotí především plochou u nás a je velký fanda našeho stadionu.

Antonín Škach a jeho tým ze http://www.speedwaya-z.cz/, který neúnavně propaguje náš klub a stadion na svých stránkách.

Petr Makušev a jeho tým ze http://www.sportphoto.cz/https://www.facebook.com/sportphoto.cz/, který fotí plochou dráhu po celém světě a dodává nám většinu fotek na propagační materiály.

Všem ještě jednou moc děkuji David Jetmar