2020 Aktuality

Extraliga

14.5.2020 měl být den, kdy se po 45ti letech pojede na plochodrážním stadionu ve Starých Pavlovicích EXTRALIGA.

Parta závodníků Minařík, Kalous, Vacek, Herda, Rybář, která si vyjela extraligu, tak zůstane ještě nějakou dobu ta poslední. Situace v plochodrážním světě díky všem událostem znemožnila tuto soutěž odstartovat. Liberec se v minulosti již několikrát pokoušel pořádat extraligu, ale jednání s klubem, který by nám mohl závod přepustit, nevyšlo. Až teprve v minulém roce se povedlo spojit s Interteamem a poskládat vlastní družstvo. Bohužel nemožnost dostat bez omezení závodníky přes hranice, bude asi dál blokovat možnost odstartovat závody.

Po včerejším jednání mezi vedoucím týmu a klubem v Liberci se přikláníme k verzi: v letošním roce odstoupit ze soutěže a připravit se na novou sezonu.

Varianta startu našich závodníků z Polska, kteří by mohli startovat na našem území a následně je blokovat pro start na domácích závodech nepřipadá v úvahu. Snad kromě Prahy se s podobnou situací potýkají i ostatní extraligové kluby. Liberec tak bude čekat na další vývoj. Vzhledem ke zkrácené sezoně se budou i velice těžko hledat volné termíny .

Děkujeme všem co nám drží pěsti.

Otevření stadionu pro veřejnost:  po-pa  8-16

Volné tréninky probíhají vždy po telefonické dohodě