2022 Aktuality

Našlapaný víkend

12. – 13.8. se stadion v libereckých Starých Pavlovicích otevře hned pro čtyři motoristické akce.

Páteční odpoledne bude vyhrazeno jedinému jménu a to BLAŹEJ SKRZESZEWSKI. Ten na našem stadionu oslaví svoje patnáctileté působení na plochodrážních stadionech a že je co slavit. Především za poslední dobu toho stihl opravdu hodně: Naučit se Česky, zorganizovat tým do naší Extraligy (získat s ním stříbrnou placku), stal se manažerem polského Gniezna a nyní se připravuje na pozici komisaře dráhy v Polsku.

Blaźej Skrzeszewski

Všichni kdo Blažeje znají vědí, že pátek bude stát opravdu za to nejen na dráze, ale i mimo ni.

Pátek tedy bude rozjezd do náročné soboty, která odstartuje hned úderem deváté hodiny ranní slavnostním odjezdem veteránských vozidel na svou etapu do Hejnic. Aby těch aut nebylo málo, tak se po obědě na našem stadionu představí hned několik speciálně upravených vozidel v rámci tuningové akce konané v sousedním kempu a nazvané DubGang.

DubGang 2022

Závody polských amatérských jezdců, které taky organizuje pan Skrzeszewski, startuji v sobotu úderem patnácté hodiny.

Sobota tak bude nabušená burácejícími motory nejen motorek, ale i automobilů. Na našem stadionu také nesmí chybět mladí borci se svými 250kami a samozřejmě v Liberci opět představíme naše elektrické speciály.

E-Speedway

Motoristický víkend bude večer pokračovat nejen programem DubGangu v kempu, ale přímo na stadionu ve stanu plochodrážníků.